UtbildningIT-LösningarInformationHomologeringLokaler

 
WVTA – multi stage approval

Som mindre påbyggare kanske man ska lansera sina produkter över hela Europa eller vissa delar av Europa. Då finns det stor anledning att titta möjligheten till flerstegsgodkännande. Med Multi Stage Approval är det fritt att sälja sina produkter inom hela EU/EES.

Vi klarar av att hjälpa till hela vägen och att förmedla kontakter till "Teknisk tjänst för provning" samt till myndigheter som utfärdar helfordonsgodkännanden. Vi kontaktar grundfordonets tillverkare för att visa dem att ni klarar kraven som de ställer på påbyggaren.

  Homologering

Kontakt
LHL Konsult AB
Orrekulla Industrigata 12
425 36 Hisings Kärra
 
info@lhl.se
031-57 51 90
031-57 25 88
   
GDPR

Vi följer bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation). Lagen har till uppgift att skydda din personliga integritet. På datainspektionens webbplats datainspektionen.se kan du läsa mer om den.

Du har rätt att begära och få information kostnadsfritt om vilka personuppgifter vi har samlat in om dig. Skicka ett mejl till info@lhl.se så hör vi av oss.

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att bli glömd. Vi raderar dina uppgifter på skriftlig begäran personligt undertecknad av dig. Skicka begäran till LHL Konsult AB, Orrekulla Industrigata 12, 425 36 Hisings Kärra.