UtbildningIT-LösningarInformationHomologeringLokaler

 

Intyg

Vi hjälper er att intyga rätt utan att tumma på reglerna. Vi intygar endast det som finns upptaget i grundcertifikaten eller prover som är genomförda. Hanteras ”grå-importen” på ett korrekt sätt så säkerställs det att alla fordon uppfyller samma regler och man minimerar risken att få in felaktiga produkter i marknaden.

Vi hjälper er att analysera ert behov av prover eller certifikat. Våra kontakter hos provningsföretag och hos "Tekniska tjänster" ger er en snabb och korrekt hantering. Vårt täta samarbete med t ex Bilprovningen gör att intygen ni lämnar ifrån er vid registreringsbesiktningen blir korrekta och att processen blir smärtfri och enkel.

  Homologering

Kontakt
LHL Konsult AB
Orrekulla Industrigata 12
425 36 Hisings Kärra
 
info@lhl.se
031-57 51 90
031-57 25 88
   
GDPR

Vi följer bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation). Lagen har till uppgift att skydda din personliga integritet. På datainspektionens webbplats datainspektionen.se kan du läsa mer om den.

Du har rätt att begära och få information kostnadsfritt om vilka personuppgifter vi har samlat in om dig. Skicka ett mejl till info@lhl.se så hör vi av oss.

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att bli glömd. Vi raderar dina uppgifter på skriftlig begäran personligt undertecknad av dig. Skicka begäran till LHL Konsult AB, Orrekulla Industrigata 12, 425 36 Hisings Kärra.